Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz aktif olarak bu etkinliklere yoğun ilgi gösterdiler.

1 Kasım salı günü Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında "Kızılay Gönüllüleri" tarafından okulumuz konferans salonunda bir sunum gerçekleştirildi.

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ailesi olarak, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Ayakları yere basmayan tek festival TEKNOFEST heyecanı yeniden başladı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023'ün Teknoloji Yarışmaları için başvurular açıldı!

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturarak Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST'te bu sene tamamı geleceğin teknolojileri üzerine kurgulanmış, Türkiye tarihinin en büyük ödüllü 41 farklı teknoloji yarışması bulunuyor.

TEKNOFEST heyecanına ortak olmak ve Milli Teknoloji Hamlesi'ni hayata geçirmek için aşağıdaki linkten başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYINIZ.

Başvuru Tanıtım Kitapçığı için TIKLAYINIZ.

TEKNOFEST 2023'te yarışmak için SON BAŞVURU TARİHİ 20 KASIM!

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde yapılan kutlama programına katılım sağladık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü kutlu olsun.

Programda emeği geçen, katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 8-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Kod Haftası (Code Week) kapsamında bilişim teknolojileri alan öğretmeni tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimize kodlama haftası ile ilgili bilgiler verildi.

Çeşitli yazılım ortamlarında blok tabanlı ve metin tabanlı olarak program yazmaları ve sonuçlarını gözlemlemeleri için etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklere katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 2022-2023 Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 23/10/2022 tarihinde Pazar günü saat 11:00 de okulumuzda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin toplantımıza katılımlarını önemle rica ederiz.

Ekm

Milli Mücadele'mizin merkezi, Cumhuriyeti'mizin beşiği ve Türkiye'mizin kalbi Ankara'nın başkent oluşunun 99'inci yıldönümü kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülmekte olan 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması her yıl olduğu gibi 2023 yılında da düzenlenecektir. Söz konusu yarışma için başvurular, çağrı duyurusunda belirtilen tarihlerde BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden alınacaktır.

Not: Önceki yıllarda yarışmanın bölge ve final aşamasına katılan ve bu aşamalarda ödül alan projelerin özetlerine "2204a.tubitak.gov.tr" adresinden ulaşılabilmektedir.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak YKS bilgilendirme semineri yapıldı.

Eyl

Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.

Eyl

Bakanlığımızın, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere hazırladığı ders kitabı ve yardımcı kaynaklar, sıraların üzerinde yerini aldı.