Mrt

Kütüphaneler; zamana açılan kapı, insanlığın hafızası ve medeniyetin sembolüdür. Bilim, sanat, kültür ve medeniyetimizin en önemli hafızası kütüphanelerimizdir.

Kütüphaneler Haftası kutlu olsun.

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Emeği geçen başta Okul Müdürümüz Fevzi MAMAN olmak üzere tüm öğretmen ve büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı ve vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında, 11-B sınıfı öğrencilerimizden Edanur AÇİL ilçe birincisi olmuştur.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, öğrencimiz ödülünü Çubuk Belediye Başkanı Sayın Baki DEMİRBAŞ'ın elinden aldı.

Öğrencimizi ve yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Alican KILIÇ, Okul Müdürümüz Sayın Fevzi MAMAN eşliğinde okulumuzun sınıflarını gezerek öğrencilerimizle bir araya geldi.

Okul bahçemizde ve sınıflarda öğrencilerle buluşan Sayın Alican KILIÇ, öğrencilerimizle keyifli diyaloglar gerçekleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul Müdürü Fevzi MAMAN'dan okulumuzdaki eğitimler ve sosyal faaliyetlerle ilgili bilgi alan Sayın Alican KILIÇ, olumlu görüşlerini bildirerek okulumuzdan ayrıldı.

Mrt

Bağımsızlık mücadelemizin şanlı İstiklal Marşı ile taçlandığı bu özel günde, İstiklal Marşımızın Yazarı Mehmet Akif Ersoy'u okulumuzda bulunan konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz törenle andık.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle öğrencilerimizin bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Mrt

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan depreme, her yıl 1-7 Mart 'Deprem Haftası' ile dikkat çekiliyor.

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Türkiye genelinde okullarda eş zamanlı deprem tatbikatı düzenlendi. Bu kapsamda okulumuzda 706 öğrencinin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Tatbikat kapsamında öğrencilerimiz siren sesi ile birlikte sınıflarda çök-kapan-tutun pozisyonunda beklediler. Siren sesinin kesilmesinin ardından öğrencilerimiz okul bahçesindeki toplanma alanına ulaştılar.