May

Okulumuzda 12-13 Mayıs günlerinde 10. Sınıflar arasında, 18 Mayıs tarihinde 9. Sınıflar arasında ingilizce Bilgi Yarışması düzenlendi.

Nis

İlçemizde düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında Genç Erkekler kategorisinde voleybol takımımız ,katılan diğer takımlara hiç set vermeden namağlup ilçe birincisi olmuştur.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın: Murat ASLAN okulumuz 12. sınıf öğrencileriyle LYS sınavı öncesi hasbihal etti.

Nis

Çubuk İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu VAHDET ve TEVHİD konulu şiir yarışmasında 2. olan Muhammet Furkan KANBUR ve 3. olan Esma Nur KAYA adlı öğrencilermizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Okul Müdürümüz sayın: Mustafa MESCİOĞLU´nun yönetiminde Öğretmenlerimiz Zülkif SARITEPE ve Sultan DOĞAN´nın rehberliğinde 04-06 Nisan 2016tarihlerinde Ankara İl Milli EĞitim Müdürlüğü ve Ankara Ticaret Odasının birlikte gerçekleştirdikleri proje çerçevesinde Çanakkkale gezisine gidip dömüşlerdir.

Mrt

Fatih Projesi kapsamında okulumuz 10.sınıf öğrencilerine gelen Tablet bilgisayarlar öğrencilere dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Aslıhan DURMAZ tarafından yapılan çalışmalar öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam etmektedir.

Şbt

Okulumuz 12.Sınıflar ile düzenlenen Safranbolu gezisinden kareler.

Şbt

Çubuk İlçe Kaymakamı Sayın: Cemal ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın: Murat ARSLAN okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

Sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi.
Turnuvaya 16 sınıftan 198 öğrenci katıldı. Toplamda 40 maç yapildi.. Centilmence oynanan turnuva tam bir şölen havasında son buldu.

Kas

Okulumuz "Yetiştirme de Destekleme Kursları Koordinatörlüğü" tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen etkinlikte; önceki yıllarda okulumuzdan mezun olup ülkemizin çeşitli üniverssitelerinde halen öğrenim görmekte olan öğrencilerimizle canlı bağlantı kuruldu.

Kas

Okulumuz "Yetiştirme ve Destekleme Kursları Koordinatörlüğü" tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Üniversite tanıtım etkinliklerinin ilki Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi gezisi oldu.

Eyl

Sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Ayşe ŞAHİNBAŞ´ın törende Okul Müdürümüz Mustafa MESCİOĞLU yeni Eğitim-Öğretim yılında öğrenci, veli ve öğretmenlerden beklentilerini ve isteklerini belirtti.