ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında emeği geçen, katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlu olsun.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak YKS bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

10. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak alan seçimi ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı. Öğrencilerimize alan seçimine yönelik olarak kendini değerlendirme envanteri de uygulandı.

Ekm

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 2021-2022 Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 24/10/2021 tarihinde Pazar günü saat 11:00 de okulumuzda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin toplantımıza katılımlarını önemle rica ederiz.

Ekm

Milli Mücadele'mizin merkezi, Cumhuriyeti'mizin beşiği ve Türkiye'mizin kalbi Ankara'nın başkent oluşunun 98'inci yıldönümü kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okululumuz rehber öğretmenleri tarafından, öğrencilerimize yönelik olarak "Sıfır Atık" konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan destek paketi "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak. İlkokul 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerin uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi hazırlanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5000 soruluk ilk paketin erişime açıldığını belirtti.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın TSE ile imzalamış olduğu protokol gereği, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon önleme kontrol Kılavuzuna göre okulumuz ilgili kılavuzdaki tüm şartları yerine getirmiş ve ''Okulum Temiz'' Belgesini almaya hak kazanmıştır.

"Okulum Temiz" belgesi alan okul olmanın gururunu yaşarken emeği geçen, başta okul müdürümüz Fevzi MAMAN olmak üzere, tüm yöneticilerimizi, kalite ekibimizi ve çalışanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Fevzi MAMAN'ın açılış konuşması ile başladı. Tüm öğretmen ve idari kadrosu, velileri ve okul personelinin hazır bulunduğu  açılış töreni ile okulumuz Eğitim Öğretim yılına coşku ile başlamıştır. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi olarak tecrübeli öğretmen kadrosu ve çalışkan öğrenci yapısı ile 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için başarılar diliyoruz.

Eyl

Okululumuz rehber öğretmenleri tarafından, öğretmenlerimize yönelik olarak "Psikososyal Destek" ve "Öğretmenlerin Psikolojik Sağlamlığını Güçlendirme" konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.