Şbt

Okulumuz öğrencileri ile öğretmenlerimiz, “Ümitköy GSB Buz Pateni Pistinde” kayak deneyimi yaşadılar.

Etkinlik programının hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen, katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencileri ile kimya alanı öğretmenimiz Aysun ŞAHİN, Ankara ATO kongre ve sergi merkezinde düzenlenen "Verimlilik ve Teknoloji" konulu fuar gezisine katıldılar.

Şbt

6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda saygı duruşunda bulunuldu.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Alican KILIÇ, Şube Müdürlerimiz ve tüm İlçe Milli Eğitim personelimiz anma törenine katılarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Anma töreni, Kur’an-ı Kerim okunması ve yapılan dua ile sona erdi. Tören sonrasında öğretmenlerimizle bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Alican KILIÇ, eğitimcilerle bir süre sohbet etti.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Töreni, Okul Müdürümüz Şevket KOÇAK, okul idarecileri ve öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla yapıldı.

Ock

Bakanlığımız tarafından bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlendi.

Sınıflarımızda, bahçemizde, konferans salonumuzda ve okulumuz dışında çeşitli etkinlikler yapıldı. 'Kermes, Yeteneğini Göster, En Sevdiğini Paylaş, Komedi Saati, Tiyatro Gösterisi, Sportif Etkinlikler, Hitabet, En Sevdiği Oyun, Kelime ve Bilgi Yarışması Etkinliği' yapıldı.

Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen, katkı sunan tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencileri Mücahit Eren KOÇ, Ahmet KILIÇ ve bilişim teknolojileri alanı öğretmenimiz Mustafa YÜKSEL, Pursaklar Fen Lisesinde düzenlenen "Liselerde Bilim Uygulamaları" konulu seminer ve uygulama çalışmasına katıldılar.

Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde İngilizce öğretmenimiz Emine ÇELİK danışmanlığında yürütmüş olduğumuz E-twinning projelerimiz kalite etiketlerini almıştır.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Değerli yarışmacı adaylarımız;

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı!

2024 yılında Adana'da düzenlenmesi planlanan olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak için aşağıdaki başvuru adımlarını takip ederek ilgi duyduğunuz alandaki yarışmaya başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru adımlarına ulaşmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Ara

Ankara Devlet Tiyatrosu, Şinasi Sahnesi’nde gösterimde olan “İzafiyet” isimli tiyatro oyununu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte izledik.

Ara

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Sayın Prof. Dr. Salih ŞAHİN tarafından, okulumuzda "Projelerin Önemi" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirildi.

Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte gösterimde olan ATATÜRK filmini öğretmenlerimiz Ayşegül ARIÖZ ve Halis DEMİRGİL eşliğinde büyük bir heyecan ve coşku içinde izledik.