Kas

Velilerin Eğitim Sürecine Aktif Katılımı

Ekm

28 Ekim Cuma günü okulumuz 9. sınıf öğrencilerine oryantasyon programı yapıldı.

Ekm

11.Sınıflara Okul Müdürümüz Mustafa MESCİOĞLU tarafından YGS ve Destekleme Ve Yetiştirme Kursları ile ilgili seminer yapıldı.

Ekm

Eğitimde Veli Katılımının Etkinleştirilmesi (PIE) çalışmalarımız  hızla devam ediyor...

Ekm

Okulumuz bando takımı çalışmaları Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Macid ÇAKIR ve ABİDİN BELLİ yönetiminde başlamıştır.

Ekm

Futbol turnuvasına ilgi oldukça fazla..

Sorumluluk sınav tarihleri ve sınav salonları belli oldu.

Ekm

Öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek amacıyla Okul Öğrenci Meclisi Seçimleri gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda, 19-23 Eylül tarihlerinde  "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlik Programı" yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı karne töreni okulumuz bahçesinde yapıldı.

Okulumuz tanıtım filmi www.youtube.com adresine yüklenmiştir.

May

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu TUBİTAK 4006 ve ÇUBUK LİSESİ açılışı İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sayın Tuncay ACEHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ASLN tarafından yapıldı.

May

Okulumuzda 12-13 Mayıs günlerinde 10. Sınıflar arasında, 18 Mayıs tarihinde 9. Sınıflar arasında ingilizce Bilgi Yarışması düzenlendi.

Nis

İlçemizde düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında Genç Erkekler kategorisinde voleybol takımımız ,katılan diğer takımlara hiç set vermeden namağlup ilçe birincisi olmuştur.