Ekm

"Yurdumun Değerleri" etkinlikleri kapsamında okulumuz pansiyonunda yaren gecesi düzenlendi.

KİTAP FUARINA GİDİYORUZ.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli tarafından, öğrencilerimize yönelik olarak "öğrenciler için çocukluk ve ergenlik çağı diyabeti" konulu seminer düzenlendi.

Ekm

OKULUMUZ BAHÇE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Fevzi MAMAN'ın açılış konuşması ile başladı. Tüm öğretmen ve idari kadrosu, velileri ve okul personelinin hazır bulunduğu  açılış töreni ile okulumuz Eğitim Öğretim yılına coşku ile başlamıştır. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi olarak tecrübeli öğretmen kadrosu ve çalışkan öğrenci yapısı ile 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için başarılar diliyoruz.

Eyl

Seminer çalışmaları kapsamında, tüm öğretmenlerimizin katılımı ile "doğada drama" etkinliği yapıldı.

Eyl

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİ ÇALIŞMALARI İLE BAŞLADI.