Ara

27/12/2018´den itibaren program aynı hali ile devam edecek, bugün yapılamayan sınav 10/01/2019 günü aynı saatte yapılacaktır.

Ara

Kültürel Miras Elçilerimiz projemizin bir diğer ürünü olan "Gastronomi CD" hazırlığı içerisinde " Gastronomi ve Mutfak Eğitimi"ni İBİS ANKARA AİRPORT HOTEL´de aldılar. Bu eğitim sürecinde eğitim isteğimizi kabul eden ve bizi en iyi şekilde misafir eden ATINÇ ÇAKIR beye, bize mutfağını açıp sabırla sorularımızı yanıtlayan bizim için zaman harcayan öğrencilerimizle birlikte ikramlarını hazırlayan mutfak şefi HİKMET ÖKSÜZOĞLU´na ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ölümünün 80. yılı dolayısıyla, okulumuzda anma töreni düzenlendi. Okul bahçesinde başlayan anma töreni, siren sesiyle başlayan saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından konferans salonunda devam etti.