e-twinning PROJEMİZ BAŞLIYOR.

Travel Through the Idioms and Proverbs

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anatolian High School has started its e-twinning project with 4 teachers and 24 students from four different countries (Turkey, France, Germany and Romania). Every language has different idioms and proverbs. They obviously play an important role to express our emotions or opinions in daily life but they are mostly not taught at schools or only a few them are taught. We handle English idioms and proverbs. We expect students develop an awareness for importance of idioms in language learning.

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi e-twinning projesine 4 farklı ülkeden (Türkiye, Fransa, Almanya ve Romanya) 4 öğretmen ve 24 öğrenci ile başlamıştır. Her dilin farklı deyimleri ve atasözleri vardır. Günlük yaşamda duygularımızı veya düşüncelerimizi ifade etmede önemli bir rol oynadıkları açıktır, ancak okullarda çoğunlukla öğretilmez veya sadece birkaçı öğretilir. İngilizce deyimleri ve atasözlerini ele alıyoruz. Öğrencilerin dil öğreniminde deyimlerin önemi konusunda bir farkındalık geliştirmelerini bekliyoruz.

Facebook adresimize aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

Yayın: 11.11.2022 - Güncelleme: 21.03.2023 21:13 - Görüntülenme: 419