Al - TWINNING (e-Twinning) PROJESİ BAŞLIYOR.

2023-2024 eğitim - öğretim yılına yeni bir eTwinning projesiyle başlıyoruz.

Bu eğitim - öğretim yılında "yapay zeka" konulu bir eTwinning projesine ortak olduk. Proje kurucuları Sırbistan’dan İngilizce öğretmeni Marina Nikolic ve Türkiye’den Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ladik/Samsun) Bilişim Teknolojileri öğretmeni Nurullah Akbulut’tur. Proje ekim ayında başlayacaktır. Konusu itibarıyla güncel ve geçerli olan projemiz sayesinde öğrencilerimiz farklı yapay zeka uygulamalarını tanıyacak ve deneyimleyecektir.

Yıldırım Beyazıt  Anadolu Lisesi olarak Felsefe grubu  öğretmenimiz Sedanur İNCE rehberliğinde bu farklı ve merak uyandıran projeye ortak olduk. AI-TWINNING projemizde ülkemizden 10, yurt dışından 5  ortak okul katıldı. Türkiye ve Sırbistan proje kurucuları; Azerbaycan, Bosna Hersek, Makedonya ve Romanya proje ortaklarıdır.

Tüm ortaklarımıza ve öğrencilerimize başarılı ve verimli bir proje süreci diliyoruz.

18-09-2023

Yayın: 18.09.2023 - Güncelleme: 18.09.2023 13:45 - Görüntülenme: 193